Image Alt
Plan

KIDS

NIEUW IN ONS AANBOD: CrossFit Kids Lessen!

Elke zaterdag voormiddag van 9 tot 10u voorzien wij CrossFit Kids lessen voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Op een leuke, speelse, verantwoorde en soms ook competitieve manier leren we kinderen kennismaken met CrossFit. Tijdens onze CrossFit lessen kunnen kinderen al hun energie kwijt én tegelijkertijd sneller, sterker, fitter en vaardiger worden.

Extra bonus: hierdoor zal ook hun zelfvertrouwen groeien en hun fysieke en mentale weerbaarheid aansterken. CrossFit kids is speciaal ontwikkeld op maat van kinderen en hun behoeften. Er is geen instapniveau vereist, wij passen elke les volledig aan op maat van uw kind. Veiligheid, fun en samenwerken staan centraal. Plezier staat bij iedere training voorop en spelenderwijs ontwikkelen de kinderen een stevige basis voor een gezond, fit en actief leven. Probeer nu een gratis proefles en ontdek de voordelen!

WAAROM?

Ze zeggen wel eens: ‘jong geleerd is oud gedaan’. In het geval van sport blijkt dat letterlijk zo te zijn. Wie al jong begint met sporten en daar plezier aan beleeft, blijft dat zijn hele leven doen, zo blijkt uit onderzoek. Bovendien maken kinderen tijdens het sporten al spelend vriendjes en vriendinnetjes. Sporten voor kinderen heeft dus kortom een heleboel fysieke, mentale en sociale voordelen:

HOE?

De CrossFit Kids les duurt 60 minuten. Het CrossFit trainingsprogramma voor kinderen is schaalbaar voor ieder kind, ongeacht leeftijd of ervaring. Gecertificeerde coaches geven de lessen en geven elk kind persoonlijke aandacht. Dat lukt ons door de groepen relatief klein te houden (max 12 kinderen). Jij en je kind worden voor de les door de coach ontvangen. Tijdens de CrossFit kids les heb je de mogelijkheid om te blijven wachten in de lounge.

De les begint altijd met een opwarming en een uitleg van de oefeningen. Voor CrossFit Kids zijn dit oefeningen met hun eigen lichaamsgewicht. Voor de oudere kinderen kunnen er lichte gewichten gebruikt worden in de vorm van kettlebells of dumbbells, maar dit is uiteraard optioneel. In teamverband of in duo’s doen we daarna een korte workout en we

De opbouw van de KIDS les

PRIJZEN

Een 10-beurtenkaart voor Kids lessen kost 65 euro en blijft 6 maanden geldig. Je hebt geen verplichting om wekelijks te komen, maar voor de beste resultaten raden we dit wel sterk aan.

INFO & INSCHRIJVINGEN

Heb je interesse om je kind in te schrijven voor deze lessen? Vul het formulier hieronder in en we contacteren je voor een persoonlijk gesprek & proefles!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Close

We change peoples lives! Ons doel is om mensen fitter, gezonder en gelukkiger te maken. Dit doen we door sport aan te bieden in een community die direct voelt als thuiskomen. De verhalen en resultaten die mensen bereiken, daar doen we het voor! Kom langs, en wees welkom!

Openingsuren

Maandag – Vrijdag:
08:30 – 11:30
17:00 – 20:30

Zaterdag -Zondag:
09:00 – 12:30

Our socials
About