CROSSFIT 

CrossFit is een manier van trainen/ fitness waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek worden gecombineerd. Alle CrossFit trainingen zijn gebaseerd op functionele bewegingen, en deze bewegingen weerspiegelen de beste aspecten van gymnastiek, gewichtheffen, hardlopen roeien en meer. Je traint dus zowel kracht als cardio.

De gedachte achter CrossFit is om je te laten trainen met verschillende trainingsprincipes. Hierdoor wordt je niet alleen maar beter in gewichtheffen, maar ook in sporten zoals atletiek en gymnastiek. Bij CrossFitt is een familie/ community gevoel altijd erg belangrijk en wordt dit zowel tijdens de community of in de ruimte erg gestimuleerd. Elk jaar zijn er de CrossFit games waarbij kandidaten worden getest op hun fysieke kracht, conditie en uithoudingsvermogen.

LOCATIE & LESROOSTER

Oudenburgsesteenweg 31 C19
8400 Oostende

info@crossfitoostende.com

GRATIS PROEFLES

Kom een gratis proefles uitproberen en word verliefd op de sport!

Copyright 2022. Created with by sirshakealot

Close

We change peoples lives! Ons doel is om mensen fitter, gezonder en gelukkiger te maken. Dit doen we door sport aan te bieden in een community die direct voelt als thuiskomen. De verhalen en resultaten die mensen bereiken, daar doen we het voor! Kom langs, en wees welkom!

Openingsuren

Maandag – Vrijdag:
08:30 – 11:30
17:00 – 20:30

Zaterdag -Zondag:
09:00 – 12:30

Our socials
About