Image Alt
Plan

Hoe Starten?

Twijfel je of CrossFit iets voor jou is? 

CrossFit wordt steeds populairder en dat merk je. 

Houd je ervan om samen te trainen? Om een uur lang alles te geven en super voldaan terug thuis te komen? Of voel je je niet op je gemak in sportscholen waar de een nog gespierder is dan de ander? En waar de spiegel het meest gebruikte attribuut is? Dan is CrossFit waarschijnlijk iets voor jou.

Maar beginnen met CrossFit is best een grote stap. Een CrossFit box kan best intimiderend zijn. Laat ik je geruststellen: als insider kan ik die fabel zonder blikken of blozen ontkrachten. Ik heb mij nog nooit niet welkom gevoeld in een CrossFit box.

So just take the first step, you don’t have to see the whole staircase yet. 
Just quit thinking and start doing!

HOE STARTEN?

Een proefles is de ideale manier om kennis te maken met onze club, onze coaches en onze werking. 
Dit is een gratis uurtje sport dat we aanbieden voor iedereen die voor de eerste keer kennis wil maken met CrossFit. 

Na de proesles geven we je een woordje uitleg over CrossFit en onze werking. Ook heb je de kans om al je vragen te stellen. Daarnaast leren wij jou kennen zodat we jou een optimale sportervaring kunnen geven!

Nu ben je helemaal klaar om de CrossFit lessen mee te doen! Kies gerust de lessen uit ons aanbod die jou aanspreken, zo bieden we niet alleen CrossFit aan, maar ook conditioning, No Barbell WODs, weightlifting etc. Voor meer info: check ons lessenrooster!

Eens je bent gestart met de lessen en je je plekje gevonden hebt in onze community, zal je merken dat alles als vanzelf zal verlopen! De CrossFit bacterie is een bijtertje 😉 Pik zeker ook eens een van onze toffe community events mee!

Close

We change peoples lives! Ons doel is om mensen fitter, gezonder en gelukkiger te maken. Dit doen we door sport aan te bieden in een community die direct voelt als thuiskomen. De verhalen en resultaten die mensen bereiken, daar doen we het voor! Kom langs, en wees welkom!

Openingsuren

Maandag – Vrijdag:
08:30 – 11:30
17:00 – 20:30

Zaterdag -Zondag:
09:00 – 12:30

Our socials
About