Image Alt
Plan

KIDS CAMP

NIEUW in ons aanbod: CrossFit Kids zomerkamP!

Een super toffe week vol sport en spel voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. CrossFit kids, of zoals wij het noemen: grootse training voor onze kleinste superhelden! Op een leuke, speelse, verantwoorde en soms ook competitieve manier leren we kinderen kennismaken met CrossFit. Tijdens onze CrossFit kampen kunnen kinderen 5 dagen al hun energie kwijt én tegelijkertijd sneller, sterker, fitter en vaardiger worden.

Extra bonus: hierdoor zal ook zelfvertrouwen en weerbaarheid groeien. CrossFit kids is speciaal ontwikkeld op maat van kinderen en hun behoeften. Veiligheid, fun en samenwerken staan centraal. Plezier staat bij iedere training voorop en spelenderwijs ontwikkelen de kinderen een stevige basis voor een gezond, fit en actief leven. Schrijf je kind nu in voor de zomerkampjes!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Geslacht
Welke Week
Ik geef toestemming om beeldmateriaal te gebruiken voor social media
Close

We change peoples lives! Ons doel is om mensen fitter, gezonder en gelukkiger te maken. Dit doen we door sport aan te bieden in een community die direct voelt als thuiskomen. De verhalen en resultaten die mensen bereiken, daar doen we het voor! Kom langs, en wees welkom!

Openingsuren

Maandag – Vrijdag:
08:30 – 11:30
17:00 – 20:30

Zaterdag -Zondag:
09:00 – 12:30

Our socials
About